Accessibility options
Autoplay videos / GIFs
20/34
  • Pages
01 Home
02 Gedicht
03 Gaaf Gelderland
04 Ons doel
05 Unieke kwaliteiten
06 Waarde toevoegen
07 Onze ambities
08 Een visie met werking
09 Gaaf Gelderland maken we samen
10 Kijk naar de praktijk
11 Bijlage
12 Energietransitie
13 Visieschets Energietransitie
14 Betuwewind
15 Klimaatadaptatie
16 Visieschets Klimaatadaptatie
17 Waterplein
18 Circulaire economie
19 Visieschets Circulaire economie
20 Remeker kaas
21 Biodiversiteit
22 Visieschets Biodiversiteit
23 Schoolplein
24 Bereikbaarheid
25 Visieschets Bereikbaarheid
26 Snelfietspaden
27 Vestigingsklimaat
28 Visieschets Vestigingsklimaat
29 Papierfabriek Neenah Coldenhoven
30 Woon en leefomgeving
31 Visieschets Woon en leefomgeving
32 Kolkakkerbuurt
33 Ons streven
34 Informatie

Remeker kaas

Sinds 1650 wordt de grond van boerderij De Groote Voort bij Lunteren beheerd door de familie Van de Voort.

In de jaren ’80 schakelde het bedrijf over naar biologische productie van kaas, gemaakt van melk van Jersey koeien. Geen eenvoudige, maar wel een bewuste keuze die heeft geleid tot succes.


De biodiversiteit heeft zich hersteld. De productie van de kaas volgt een natuurlijk, lokaal, circulair proces.

De exclusieve Remeker-kaas, met z’n bekende eetbare natuurkorst. Die gaat heel Europa door. En staat op de menukaarten van befaamde restaurants in Frankrijk, Italië en Duitsland.

Onze ambitie Circulaire economie

Bekijk de andere praktijkverhalen

Naar boven